Vilat


Në Fshatin Turistik Llogara me një siperfaqe prej 12.000 metra katror ndodhen 16 vila druri të cilat përbëhen nga një dhome matrimoniale, një dhome me dy shtreter, nje sallon dhe një tualet.

Aksesore dhe lehtesira

- Kaldaje qendrore per ngrohjen e viles
- Frigorifer
- Tharese flokesh
- Internet wireless falas
- Televizor